SSJ, Segelsällskapet i Jakobstad r.f.

SSJs gästhamn: 63° 41.4' N 22° 41.47' E

SSJ Nyheter, Startsidan

SSJs stora vårrustnings- och loppisdag 6.5 – välkomna!

SSJ med samarbetspartnerna Wikro och OP-Pohjola ordnar ett vårjippo vid Pavis. OP-Pojola erbjuder den årliga släckargranskningen för din båt på platsen, Wikro presenterar intressanta produkter och SSJs besiktningsmän finns på plats för att både besikta båtar och ge råd. Samtidigt ordnar vi ett Loppis där du kan få en slant för de grejor du inte längre behöver eller kanske hittar det där du så länge har sökt efter. Kaffe och korvförsäljning.

Vi avslutar kvällen med SSJs flagghissningsmiddag på Pavis –> Se separat nyhet om detta.

 

SSJ ja yhteeistyökumppanit Wikro ja OP-Pohjola järjestävät 6.5 kevättapahtuman Paviksen satamassa. OP-Pohjola tarjoaa sammutintarkastusta paikan päällä, Wikro esittää mielenkiintoisia tuotteita ja SSJ:n katsastusmiehet ovat paikalla sekä katsastamassa veneitä että antamassa neuvoja. Samanaikaisesti järjestetään kirpputori jossa voit saada muutaman kolikko tavaroista joita et enää tarvitse, tai ehkä löydät juuri sitä mitä olet kauan etsinyt. Kahvi ja makkaramyynti.

Rekommenderade nyheter

Acontimo http://acontimo.ro/apartamente-de-inchiriat-bucuresti-2-camere